Πρόγραμμα-εγγραφή στο 3ο Σ/Κ Balint Αθηνών (19-20 Νοεμβρίου 2016)

Το 3ο Σαββατοκύριακο Balint Αθηνών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 στα γραφεία των Ελληνικών Ομάδων Balint στην Κηφισιά, απευθύνεται σε ιατρούς και άλλους επαγγελματίες υγείας που θέλουν να γνωρίσουν την μέθοδο των ομάδων Balint αλλά και σε όσους διαθέτουν ήδη εμπειρία ως μέλη σε ομάδες.

Οι ομάδες Balint σκοπό έχουν να βοηθήσουν τους ιατρούς και τους κλινικούς που δουλεύουν με ασθενείς ή θεραπευόμενους, να κατανοήσουν καλύτερα τις ψυχολογικές πλευρές της κλινικής σχέσης ώστε να πετύχουν ένα καλύτερο θεραπευτικό αποτέλεσμα και να φροντίσουν παράλληλα και την δική τους ψυχολογική ευημερία.

Η συμμετοχή στις ομάδες του Σαββατοκύριακου δεν προϋποθέτει την προηγούμενη εμπειρία σε αντίστοιχες ομάδες και αποτελεί έναν ιδανικό τρόπο γνωριμίας του κλινικού με την συγκεκριμένη μέθοδο “εκπαίδευσης” στη θεραπευτική σχέση. Διεθνώς οι ομάδες Balint απευθύνονται σε γιατρούς και άλλους κλινικούς κάθε ηλικίας, με μικρότερη ή μεγαλύτερη κλινική εμπειρία.

Επειδή ο αριθμός των συμμετεχόντων σε κάθε ομάδα είναι περιορισμένος, παρακαλούμε να δηλώσετε εγκαίρως την συμμετοχή σας.

Φόρμα Εγγραφής

Πρόγραμμα

img_0021

Scroll to Top